Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Wil je met ons in contact komen?
Group 7 Terug naar overzicht

Dikke Banden Race Hengelo

Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud? Doe mee!

Op zondag 26 september worden er op het parcours van de Ronde van de Vijver in Hengelo wedstrijden gehouden voor 7-12 jarigen. In drie categorie├źn wordt er rondom de Tuindorpvijver gestreden om een podiumplek. Meedoen is mogelijk voor alle kinderen en op een eigen fiets. De organisatie stelt helmen beschikbaar, het dragen er van is verplicht. Iedere categorie rijdt twee ronden rondom de Tuindorpvijver, er zijn leuke prijzen te winnen. Veel professionele wielrenners zijn begonnen bij de Dikke Banden Races, een unieke kans dus om kennis te maken met de wielersport!

Programma
12:00 uur - 7-8 jarigen
12:15 uur - 9-10 jarigen
12:30 uur - 11-12 jarigen
12:45 uur - Podiumceremonie

Inschrijven
Aanmelden voor de Dikke Banden Race Hengelo kan door een mail te sturen met je naam en leeftijd naar hwvdetubanters@gmail.com. Je ontvangt van ons een bevestiging en daags voor de wedstrijd de laatste informatie.