Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Wil je met ons in contact komen?

Nieuwe website

12-12-2019

Yes hij is online! Onze nieuwe website! Eentje waar we heel blij mee zijn en waar we onze leden en andere geïnteresseerden op de hoogte kunnen houden over de ontwikkelingen binnen de Tubanters.

Nu er een frisse wind door onze club waait, we groeien en mooie plannen hebben richting de toekomst werd het ook hoog tijd voor een nieuwe website. Eentje die zowel visueel als technisch aansluit bij onze wensen en behoeftes. Naast al het actuele nieuws over onze evenementen als de Ronde van de Vijver en de GOW wedstrijd, houden we je ook op de hoogte over de ontwikkelingen rond een nieuwe invulling van de Nacht van Hengelo. In Onze Wielerverhalen lees je de belevenissen van een aantal leden, hebben we informatieve blogs en praat Bas Assink je regelmatig bij in zijn blog “Van de Voorzitter”.

Aangezien we meer verstand hebben van wielrennen dan van websites maken hebben we aangeklopt bij Limesquare. Toen we ze ons verhaal vertelden zeiden ze meteen ja, de Onlime oplossing die ze bieden past precies bij onze behoefte en mede dankzij onze man ter plaatse konden we snel schakelen en was de website sneller klaar dan Rien sprinten kan.

Limesquare, enorm bedankt dat jullie dit voor ons wilden doen! We gaan aan iedereen dit het wel en niet horen wil vertellen hoe geweldig jullie zijn! Wil je zelf zien wat ze allemaal kunnen? Check dan vooral even hun website!

Limesquare