Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Wil je met ons in contact komen?
Group 7 Terug naar overzicht

Steun ons via clubactie PLUS Oelerweg!

Van 5 september tot en met 13 november ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten een sponsorpunt bij PLUS Oelerweg aan het Agathaplein. Deze unieke code kun je activeren en daarmee kun je HWV De Tubanters sponsoren. Op deze manier help je onze vereniging én de evenementen die we organiseren in en rond Hengelo!

Goed eten is goed voor de buurt, vinden ze bij PLUS. Dat betekent ook dat ze graag iets goed doen voor onze omgeving. Daarom spaar je nu bij PLUS sponsorpunten voor lokale clubs of verenigingen. Doe mee en spaar onze vereniging gezond! Dat kunnen we na afgelopen jaar wel gebruiken.

In totaal wordt er door PLUS Oelerweg 10.000 euro verdeeld onder de deelnemende (sport)clubs en verenigingen. Uiteraard zien wij graag dat wij door jullie gekozen worden, zodat wij een financieel steuntje in de rug ontvangen. Dit helpt ons als vereniging om in de toekomst evenementen te (blijven) organiseren. Denk hierbij aan de Ronde van de Vijver, onze clubkampioenschappen en de Nacht van Hengelo in een nieuwe vorm.

Word clubsponsor van de week!
Activeer jouw sponsorpunt(en) op plus.nl/sponsorpunten en maak wekelijks kans op een van de drie PLUS Cadeaukaarten t.w.v. 75 euro. Hoe meer sponsorpunten je activeert hoe meer kans je maakt!