Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Wil je met ons in contact komen?
Group 7 Terug naar overzicht

Toch wielerronde in Hengelo in 2020

De laatste Nacht van Hengelo is gereden. Menigeen denkt het en een enkeling hoopt het. En hoewel de Nacht van Hengelo zoals die in het verleden werd gereden waarschijnlijk niet snel weer terugkeert in de Hengelose binnenstad, maken wij ons hard voor een nieuwe versie. Eén die de naam nog meer eer doet.

Nacht van Hengelo gered

Eind vorig jaar melde Tubantia dat de Nacht van Hengelo gered is. "Poppodium Metropool staat klaar om de organisatie van het populaire evenement over te nemen. Zonder wielerronde, maar met veel muziek." Zegt Monique Otto van Hengelo Promotie en vult het aan met nog meer nieuws "Een groepje mensen die zich hard willen maken voor de Nacht. Die komen ook nog met een voorstel. Het mooiste is natuurlijk zijn als beide partijen samen zouden gaan werken."

Een alternatieve Nacht

Het moge duidelijk zijn dat wij de andere partij zijn. We hebben eind vorig jaar een subsidie aanvraag gedaan voor een alternatieve Nacht van Hengelo. Wat dat precies inhoud gaan we nog niet prijsgeven maar er ligt een mooi plan klaar waarbij wielrennen centraal staat. Benieuwd naar ons plan? We houden je hier op de hoogte. Stay tuned!