Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Wil je met ons in contact komen?

We gaan Dwars Door Vlaanderen

12-12-2019

Wat Mathieu kan, kunnen wij ook. Misschien allemaal iets minder goed een vooral ook minder snel maar we kunnen het wel. Om dat te bewijzen rijden we vrijdag 20 maart richting Waregem om de volgende dag Samen Dwars Door Vlaanderen te rijden.

Nieuwkomer Berg Ten Houte bleek in 2019 een succes te zijn en dus krijgen zowel de profs als wij deze helling opnieuw voor de wielen geschoven. Meer zelfs: jij kan nog voor de profs je benen strekken op deze heraangelegde kasseienhelling in Maarkedal. Doe daarbij nog de traditionele Knokteberg en tal van andere oerklassiekers in de Vlaamse Ardennen en je krijgt een Flandrientocht van formaat.

Dwars door Vlaanderen Cyclo heeft alles wat je van een échte voorjaarsklassieker verwacht! Hoog tijd dus om het weekend van 20 en 21 maart met stip in je agenda aan te noteren! Je kan uit drie afstanden kiezen 158, 121 of 77 km, maar welke je ook kiest, je bent na deze tocht door hét landschap van de voorjaarsklassiekers ongetwijfeld 100% Flandrien!

Aanmelden voor deze epische tocht kan door een mailtje te sturen naar Henk.

Mail Henk