Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Wil je met ons in contact komen?

Onze Wielerverhalen

Niet alleen op, maar ook naast de fiets hebben we genoeg wilde, spannende en goede verhalen. In “Onze Wielerverhalen” houden diverse Tubanters je op de hoogte over de avonturen die ze beleven, koersen die ze rijden en delen ze hun mening op het hedendaagse wielrennen. Wil je ook een bijdrage leveren? Laat het vooral weten!

Scroll verder
20-03-2020

Immuniteit

Begin maart sloeg bij mij zelf de onzekerheid toe: wel of niet afreizen naar Toscane voor de toerversie van de Strade Bianche. Er was nog niks geannuleerd, maar het aantal besmettingen in Italië nam met de dag toe. Twee uur nadat we zelf de knoop hadden doorgehakt om niet te gaan werd alles door de organisatie geannuleerd.

Lees meer
04-02-2020

Durven dromen

Op 12 januari melde ik me bij “De Bollen” voor een ingelaste training. Treffende woorden moest ik ontvangen van mijn mede-Tubanters: “Wat doe je hier, heb je je weer ingeschreven voor een tocht met een belachelijke afstand ofzo?”.

Lees meer
03-01-2020

Wilde fantasieën

Fuck, ze komen nu wel heel dichtbij! Wat zal het zijn, een paar honderd meter? De finish, aan het einde van de lange recht weg, ligt al in zicht. Ik wil gaan staan om nog even aan te zetten maar zodra ik iets meer gewicht op mijn bovenbenen plaats voel ik het melkzuur door mijn spieren spuiten.

Lees meer
12-12-2019

Vers bloed

Gevaarlijke titel voor een eerste blog op de site van een wielervereniging. Vers bloed ligt nogal gevoelig in de wielerwereld, zeker nu dit jaar door ‘Operation Aderlass’ in Duitsland en Oostenrijk is gebleken dat alles rondom (bloed)doping nog lang niet bekend is.

Lees meer
12-12-2019

Mijn Glory days!

“Glory days, well, they’ll pass you by” hoor ik The Boss schalmen over de speakers van m’n auto. Niet lang daarvoor werd ik benaderd voor het maken van een blog voor de nieuwe website van de “Blauwen”

Lees meer