Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Wil je met ons in contact komen?

Laatste nieuws

We houden je graag op de hoogte over alle ontwikkelingen binnen onze club. En duurt een nieuws update een keer iets te lang laat het dan even weten via onze social kanalen of spreek ons aan. We praten je graag bij.

Open Tubantersrondje

Met het opheffen van onze ledenstop is tijd om andere wielrenners uit Hengelo kennis met ons te laten maken. Daarom gooien wij onze besloten training op 28 mrt open voor iedereen die maar mee wil.

Lees meer

Nieuwe website

Yes hij is online! Onze nieuwe website! Eentje waar we heel blij mee zijn en waar we onze leden en andere geïnteresseerden op de hoogte kunnen houden over de ontwikkelingen binnen de Tubanters.

Lees meer

We gaan Dwars Door Vlaanderen

Wat Mathieu kan, kunnen wij ook. Misschien allemaal iets minder goed een vooral ook minder snel maar we kunnen het wel. Om dat te bewijzen rijden we vrijdag 20 maart richting Waregem om de volgende dag Samen Dwars Door Vlaanderen te rijden.

Lees meer

Toch wielerronde in Hengelo in 2020

De laatste Nacht van Hengelo is gereden. Menigeen denkt het en een enkeling hoopt het. En hoewel de Nacht van Hengelo zoals die in het verleden werd gereden waarschijnlijk niet snel weer terug keert in de Hengelose binnenstad maken wij ons hard voor een nieuwe versie.

Lees meer