Wil je met ons in contact komen?

Laatste nieuws

We houden je graag op de hoogte over alle ontwikkelingen binnen onze club. En duurt een nieuws update een keer iets te lang laat het dan even weten via onze social kanalen of spreek ons aan. We praten je graag bij.

Ronde van de Vijver investeert in de jeugd

Een primeur voor de Ronde van de Vijver in Hengelo in 2023: voor het eerst worden er nu wedstrijden voor de jeugd aan het programma toegevoegd. Zo ontstaat er op zaterdag 22 april een dag vol koers van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat en voor alle leeftijden.

Minuut gratis winkelen verzilverd bij Plus Oelerweg

In april won Mike Huizenga de Ronde van de Vijver bij de recreanten. Zijn prijs was een minuut gratis winkelen bij de supermarkt aan de rand van het parcours. Dat leverde hem twee volle karren boodschappen op!

Hennie Kuiper huldigt winnaar Open Hengelo's Kampioenschap

Eregast Hennie Kuiper was aanwezig bij de Ronde van de Vijver om het podium van het Open Hengelo's Kampioenschap te huldigen en de bel te luiden voor de start van de elite/beloften/amateurs mannen.

Michelle de Graaf en Björn Bakker winnaars Ronde van de Vijver 2022!

De vierde zaterdag van april staat sinds 2011 in het teken van de Ronde van de Vijver. Op een zonovergoten maar winderige editie veroverden Michelle de Graaf de winst bij de vrouwen en Björn Bakker bij de vrouwen.

Permanente finishlijn Vijverlaan ter ere van 90 jarig jubileum

Op zaterdag 23 april is een permanente finishlijn onthuld op het parcours van de Ronde van de Vijver in Hengelo. Ter ere van het 90 jarig bestaan van HWV De Tubanters is gezocht naar een mooie manier om het bestaan van de vereniging zichtbaar te maken in de gemeente.

Sponsoren Ronde van de Vijver 2022

Geen koers zonder sponsoren, geen sponsoren zonder daar bekendheid aan te geven.

Veldrijden mét beperkingen: gewoon GOW in Enschede

Jaarlijks organiseren we samen met Klein Verzet, de wielervereniging van Universiteit Twente, de veldrit in Enschede die valt binnen de GOW. Ook dit jaar meldden we ons aan het eind van de zomer op de eerste vergadering van gezamenlijke oostelijke wielerverenigingen om onze plek op de kalender zeker te stellen...

Krachtmeting op NCK Dronten 2021

Zaterdag 2 oktober werd er voor het eerst sinds 2019 weer een NCK verreden in Dronten. HWV De Tubanters behoort tot Categorie A, waardoor de krachten tijdens dit kampioenschap gemeten kunnen worden met eliteploegen als VolkerWessels Cycling Team en Sensa-Kanjers voor Kanjers CT.

Mike Huizenga is Clubkampioen 2021!

Begin september is traditioneel de periode waarin het clubkampioenschap wordt verreden. De strijd om de gele biesjes: clubkampioenen zijn binnen de vereniging voor altijd herkenbaar aan de gele accenten op de mouwtjes.

Clubkampioenschap Tijdrijden 2021

Het clubkampioenschap tijdrijden bestond dit jaar voor het eerst uit een gecombineerd klassement van een korte proloog, gereden in juli, en een langere tijdrit over het 'vaste' parcours rondom het Flierveld. Beide wedstrijden kenden dezelfde top drie.

In Memoriam: Harry Kamphuis

Op zaterdag 21 augustus 2021 is erelid Harry Kamphuis op 83 jarige leeftijd overleden.

Hydrated by StadLandWater

Vanaf vandaag beschikken de Tubanters over hun eigen bidons met dank aanStadLandWater. Een bedrijf dat zich bezighoudt met advieswerk voor de inrichting en het beheer van de openbare ruimte: in de stad, op het land en aan het water. Uiteraard zijn de bidons zo blauw als maar kan, de kleur die we al bijna 90 jaar met trots dragen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico