Wil je met ons in contact komen?

Laatste nieuws

We houden je graag op de hoogte over alle ontwikkelingen binnen onze club. En duurt een nieuws update een keer iets te lang laat het dan even weten via onze social kanalen of spreek ons aan. We praten je graag bij.

Olympische eregasten bij Ronde van de Vijver

Voormalig baanwielrenner Herman Ponsteen en handbiker Johan Reekers zullen de Ronde van de Vijver vereren met een bezoek. Beiden hebben op Olympisch niveau hun sport beoefend en daar ook medailles gewonnen. Diverse records en kampioenschappen staan op hun naam. Levende wielerlegendes bij ons criterium!

Expert L.E.C. hoofdsponsor Ronde van de Vijver

De Ronde van de Vijver zal in 2024 en 2025 een impuls krijgen dankzij een bijdrage van Expert L.E.C. uit Hengelo. Gevestigd aan de Deldenerstraat is dit voor veel inwoners van Hengelo d├ę elektronicazaak. Expert L.E.C. is veel meer dan een winkel, ze beschikken tevens over een bezorgservice, reparatieservice en er vinden geregeld product demonstraties plaats.

Sponsoren Ronde van de Vijver 2024

Renners maken de koers, sponsoren maken de koers mogelijk. Wij zijn blij en trots om samen te mogen werken met diverse (lokale) organisaties en bedrijven. Het criterium kan mede dankzij hen op de wielerkalender blijven staan!

Programma Ronde van de Vijver

Op zaterdag 20 april 2024 zal de Ronde van de Vijver worden verreden op de Vijverlaan in Hengelo. Er wordt gestart met de Jeugdcategorie├źn, daarna volgt het Open Hengelo's Kampioenschap (startlicentie KNWU) om af te sluiten met de dames en heren met licentie. Zie hier het volledige programma.

Permanente finishlijn Vijverlaan ter ere van 90 jarig jubileum

Op zaterdag 23 april is een permanente finishlijn onthuld op het parcours van de Ronde van de Vijver in Hengelo. Ter ere van het 90 jarig bestaan van HWV De Tubanters is gezocht naar een mooie manier om het bestaan van de vereniging zichtbaar te maken in de gemeente.

Mike Huizenga is Clubkampioen 2021!

Begin september is traditioneel de periode waarin het clubkampioenschap wordt verreden. De strijd om de gele biesjes: clubkampioenen zijn binnen de vereniging voor altijd herkenbaar aan de gele accenten op de mouwtjes.

Clubkampioenschap Tijdrijden 2021

Het clubkampioenschap tijdrijden bestond dit jaar voor het eerst uit een gecombineerd klassement van een korte proloog, gereden in juli, en een langere tijdrit over het 'vaste' parcours rondom het Flierveld. Beide wedstrijden kenden dezelfde top drie.

In Memoriam: Harry Kamphuis

Op zaterdag 21 augustus 2021 is erelid Harry Kamphuis op 83 jarige leeftijd overleden.

Hydrated by StadLandWater

Vanaf vandaag beschikken de Tubanters over hun eigen bidons met dank aanStadLandWater. Een bedrijf dat zich bezighoudt met advieswerk voor de inrichting en het beheer van de openbare ruimte: in de stad, op het land en aan het water. Uiteraard zijn de bidons zo blauw als maar kan, de kleur die we al bijna 90 jaar met trots dragen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico