Wil je met ons in contact komen?

Over HWV De Tubanters

We zijn blauw, een beetje anders maar ook heel gewoon. We zijn luidruchtig en aanwezig, behalve voor een wedstrijd, dan zijn we zenuwachtig en stil. We houden van de typische wielren regeltjes, zijn verslaafd aan ons Tubantersrondje en rijden hard. Wij zijn HWV De Tubanters.

Scroll verder

Lid worden

Onze vereniging is klein maar daardoor ook erg gezellig. We vragen van al onze leden betrokkenheid en inzet bij clubactiviteiten. Het karakter van HWV De Tubanters is sportief, we zijn immers niet voor niets een wedstrijdvereniging. Wil je lid worden? Dat kan, maar om onze cultuur te bewaken hanteren we wel een selectieprocedure. Bestaande leden kunnen aspiranten voordragen. Aspiranten trainen drie keer mee op de woensdag. Bestaande leden krijgen vervolgens twee weken de tijd om eventuele onderbouwde bezwaren kenbaar te maken. Zonder bezwaar wordt het aspirantschap omgezet in regulier lidmaatschap. Wellicht goed om te weten, tot op heden is er nog nooit een bezwaar binnengekomen.

Trainingsdagen

Op de eerste woensdagavond, nadat de klok vooruit gaat, starten we met de woensdagavond training. De woensdagavond staat vooral in het teken van hard rijden. We starten dan om 19.00 uur vanaf de carpoolplek bij Hengelo-West.

De donderdagavond staat, ondanks dat beide naamgevers nog nooit gespot zijn, bekend als #henkwin. Om 19.00 uur vertrekken we dan vanaf het FBK-Stadion voor een rustiger rondje.

Op de zaterdag is het tijd voor gravel. Om 14.00 uur starten we vanaf het P.J. Troelstraplein voor een rit over onverharde wegen.

Onze Clubkampioenen
Jan Nijman Bokaal

2004 Henk de Jong
2005 Martin Veldman
2006 Freek de Boer
2007 Freek de Boer
2008 Stan Nelissen
2009 Maurijn Annink
2010 Stan Nelissen
2011 -
2012 Henk de Jong
2013 Maurijn Annink2014 Roderick Mintjens
2015 Bas Winters
2016 Bas Winters
2017 Bas Winters
2018 Matthijs ten Buuren
2019 Rien de Wals
2020 Tom Driessen
2021 Mike Huizenga
2022 Rien de Wals
2023 Dyon Planting

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico