Wil je met ons in contact komen?
Group 7 Terug naar overzicht

Hydrated by StadLandWater

Eigen bidons voor de Tubanters

Vanaf vandaag beschikken de Tubanters over hun eigen bidons met dank aan StadLandWater. Een bedrijf dat zich bezighoudt met advieswerk voor de inrichting en het beheer van de openbare ruimte: in de stad, op het land en aan het water. Uiteraard zijn de bidons zo blauw als maar kan, de kleur die we al bijna 90 jaar met trots dragen.


Mede-eigenaar van StadLandWater, Wouter Stadhouders is zelf al jaren actief lid: ‘De Tubanters is een gave club met een bijzondere cultuur. Er wordt hard gefietst en tegelijkertijd samen veel lol gemaakt. Als we ergens koersen en het wegdek is slecht, de straat is opgebroken of er is een gevaarlijke oversteek, dan richten de pijlen zich gelijk op mij. ‘Doe er eens wat aan’ krijg ik dan te horen. Daar staat tegenover dat ik ook bedankjes krijg voor wegen met nieuw asfalt en veilige rotondes. Ook al hebben we er als bedrijf in beide gevallen niks mee van doen. Wielrenners zijn in die zin eigenlijk weginspecteurs en opzichters tegelijk. Ik vind de Tubanters ook een sociale vereniging en met mekaar maken we mooie evenementen mogelijk, voor de vereniging zelf en voor het wielrennen in onze regio. Daarom hebben wij als bedrijf het initiatief genomen om de Tubanters op deze manier te sponsoren’.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico