Wil je met ons in contact komen?
Group 7 Terug naar overzicht

Expert L.E.C. hoofdsponsor Ronde van de Vijver

De Ronde van de Vijver zal in 2024 en 2025 een impuls krijgen dankzij een bijdrage van Expert L.E.C. uit Hengelo. Gevestigd aan de Deldenerstraat is dit voor veel inwoners van Hengelo dé elektronicazaak. Expert L.E.C. is veel meer dan een winkel, ze beschikken tevens over een bezorgservice, reparatieservice en er vinden geregeld product demonstraties plaats.

Hoofdprogramma
Expert L.E.C. heeft zich voor twee jaar verbonden als naamsponsor aan de herenkoers, het hoofdprogramma en slotstuk van de Ronde van de Vijver. Heren met een licentie koersen twee uur lang rondom de vijver. Ze starten om 18:30 uur en wanneer de bel voor de laatste ronde klinkt is de zon al bijna onder. Het geeft de koers altijd een speciale sfeer en de gezelligheid op het terras naast de finish is op het hoogtepunt.

Opstap naar de top
Vorig jaar werd de Ronde van de Vijver gewonnen door Jelle Johannink, die later dat jaar gecontracteerd is door het TDT-Unibet Cycling Team van Bas Tietema. Hij komt daarmee plots uit op het pro continentale niveau en strijdt in diverse wedstrijden met wereldtoppers. Het team heeft de mogelijkheid gekregen om onder andere deel te nemen aan de Scheldeprijs, Brabantse Pijl en de Amstel Gold Race. In het voorjaar wonnen ze met Pedersen de Ster van Zwolle, traditioneel de opening van het Nederlandse wielerseizoen.

Samen met Expert L.E.C. hopen wij de komende jaren meer talenten en toppers aan de start van de Ronde van de Vijver én op onze erelijst te krijgen!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico